Verhalen

Vrijdag 21 september 2012
De reis naar Praag van 15 - 21 september 2012

Zaterdag, 15 september 2012 Met een plof vielen wij neer op ons bed in hotel kamer 401 van hotel Best West Grand Berouw. Ines wist te vertellen dat wij 15 uur in de bus hadden gezeten.

Lees verder --->

Maandag 03 september 2012
Restaurant "de Kokmuts"

Waar vroeger de drugs - de wiet, en paddo's over de toonbank gingen, is nu een gezellig restaurant gekomen. Het heeft de naam gekregen van "De Koksmuts" wat natuurlijk wel nieuwsgierig maakt. De eigenaar is Mustafa, die dan weer samen met zijn vrouw het restaurant runt.

Lees verder --->

Dinsdag 30 januari 2012
Bent u een model mijnheer

Je moet je wel even opgeven als je geknipt wil worden. Maar in Amsterdam heeft het ROC een grote Afdeling Uiterlijke Verzorging. Even een telefoontje en dan kan je er geknipt worden. Toen ik het schoolgebouw binnenkwam keek ik even wat rond, maar ik werd direct aangesproken door een leerlinge.

Lees verder --->

Maandag 26 juli 2010
Koop nooit een huis van Makelaar Kramer

We zaten alweer midden in onze werkweek van Wemeldinge. Zo gingen we op woensdag 21 juli weer op pad naar een locatie die Pieter had uitgezocht. Heerlijk onder de bomen van de Hervormde kerk van Kapelle. Het schilderen ging goed en de uurtjes verstreken snel ; en zo was het alweer tijd om ons lunchpakket te nuttigen.

Lees verder --->

Oktober 2010
Haar naam was Flappie

Het was altijd een interessante activiteit bij de zondagsschilders mee te werken in de tentoonstellingscommissie. Het is wel een groep van 20 personen die dan onder aanvoering van Nel Huurman onze exposities voorbereidt en verder uitvoert. Ik maakte zo'n jaar of drie deel uit van deze groep.

Lees verder --->

Donderdag 21 juli 2011
Wilt u een nieuwe fiets?

Het was zondag en lekker weer. Zo'n dag begint dan bij mij met een bezoek aan het Begijnhof Amsterdam Centrum. Na de dienst en de koffie, weer naar huis gefietst. Er was nog weinig verkeer en vooral minder toeristen.

Lees verder --->

Vrijdag 6 juli 2012
De Tuinkabouters

Door een bezoek aan familie in de Veldstraat van Helden bij Venlo hebben wij ook het tehuis voor kabouters ontdekt. De Veldstraat is een wat langere dorpsstraat met wat boerderijen en grote woonhuizen aan beide kanten. Al deze woningen hebben grotere en kleinere tuinen. In een van deze huizen op no. 36 wonen maar liefst 150 tuinkabouters.

Lees verder --->